Bildetekst

Trysil Ungdomsskole følger Fjols til Fjells fra start til slutt

25. Nov , 2018

Tirsdag forrige uke var regissør Petter Holmsen og produsent Stig Hjerkinn Haug på besøk hos 9. trinn på Trysil Ungdomsskole. I samarbeid med Trysil kommune, skal 9. trinn følge prosjektet i over et år. Nå er den første av fire samlinger gjennomført, og det til stor begeistring hos både elevene, regissøren og produsenten.

  1. I november 2018 møter 9. klassingene Petter og Stig til et todelt program:
- En workshop der ungdommene får dele sine historier fra bygda, skianlegget og menneskene – historier som blir brukt i filmarbeidet.
- Stig og Petter forteller om hvordan et filmprosjekt foregår, fra A til Å

  2. Alle 9. klassingene er invitert til audition for å prøvespille til statistroller og småroller i desember 2018.

  3. Filminnspilling! 9. trinn er fjols til fjells når de i mars–april 2019 blir med på filmset for å være med på filminnspilling.

  4. Hele gjengen fra 9. klasse får være de aller første som ser en ferdigklippet rough cut versjon av spillefilmen i august 2019.

Den første samlingen var altså sist uke, og elevene satt inne med en haug av gode historier og idéer som Petter og Stig tar med seg hjem og jobber videre med. I tillegg hadde elevene mange kloke spørsmål om hvordan en spillefilm blir til, og vi tror og håper at de hadde godt utbytte av en litt annerledes skoledag.

Vi gleder oss til å se alle igjen i Trysil på audition 8. desember!

Kontakt

Jacob Aallsgate 59, 0364 Oslo
+47 4800 3333
post@stigogstein.no
Org: 979 703 384

Send oss en melding

4 + 13 =

Free WordPress Themes, Free Android Games