Bildetekst

Statistauditions i Trysil

4. Jan , 2019

Helgen 7. til 9. desember reiste Nina Wikstøl og Ingrid Granrund Veiersted fra Eckerbom Casting til Trysil sammen med regissør Petter Holmsen. Der skulle de lete etter lokale talenter til Fjols til Fjells! Det var meldt så stor interesse i forkant, at auditionrunden måtte både flyttes til et større lokale og økes fra 1 til 2 dager, så da var det fint å få hjelp fra filmens lokale prosjektkoordinator (eller “ordne og fikse-dame”, som hun selv kaller seg), Runa, med gjennomføringen. Over 100 tryslinger møtte til audition i håp om å kapre en rolle i filmen, og både castingbyrået og regissøren var mektig imponert over hva Trysil hadde å by på. Selve prøvefilmingene ble holdt på det ærverdige Skimuseet – foran en utstilling av skismøring gjennom tidene. Petter fikk også smakt Trysil Stomp for første gang, og det kom på en god nummer to over helgens suksesser (den første at auditionrunden var så vellykket, så klart!).

Nå ser vi gjennom prøvefilminger, vurderer og tester, og gleder oss til å snart kunne avsløre roller – både store og små – utover vinteren/våren og frem til innspilling.

Kontakt

Jacob Aallsgate 59, 0364 Oslo +47 4800 3333 post@stigogstein.no Org: 979 703 384

Send oss en melding

3 + 12 =

Free WordPress Themes, Free Android Games