Etter en hektisk prosess med klipping og arbeid med lyd, lys og musikk er vi endelig ved veis ende – Fjols til fjells 2020 er klar for kinolerretet!

I April 2019 kunne regissør Petter Holmsen meddele til crewet at «it’s a wrap» etter fem uker med filminnspilling i Trysil. Siden den gang har titalls timers opptaksmateriale blitt klippet til en 90 minutters kinofilm, og en ny utgave av Fjols til fjells er klar for kinolerretet med Norgespremiere 21. februar 2020. Produsent Stig Hjerkinn Haug har tro på at filmen vil bli en folkesuksess i likhet med originalen fra 1957.
– Vi håper og tror at filmen vil få et høyt besøksantall på kino. Ikke bare er originalen fra 1957 en av Norges mest kjente komedier, men i tillegg er begrepet Fjols til fjells og påske på fjellet noe som er kjent og kjært for de fleste nordmenn og et godt utgangspunkt for komedie.

Regissør Petter Holmsen understreker anerkjennende at det er mye komikk i påske.
– Det finnes mye humor i det som har skjedd med påskefjellet siden 1957 og til i dag. Påsken og hvordan vi ferierer i fjellheimen har blitt noe helt annet, og dette er bakteppet for forviklingskomedien Fjols til fjells anno 2020.

SE TRAILER UNDER!

Kontakt

Jacob Aallsgate 59, 0364 Oslo +47 4800 3333 post@stigogstein.no Org: 979 703 384

Send oss en melding

2 + 7 =

Free WordPress Themes, Free Android Games