Hva passer vel bedre til fjells enn en varme, myke og kule strikkeplagg? Det er visjonen bak Fjols til fjells strikk – en kolleksjon med strikkegenser og tilbehør i god kvalitet med kult design som passer like godt til fjells som i byen. Fjols til fjells-filmen har samarbeidet med House of Yarn og har fått laget en helt egen Fjols til fjells-strikkekolleksjon, og vi har gleden av å dele den nye Fjols til Fjells strikkekolleksjonen med årets mest fjollete gensere og tilbehør – se bilder i galleriet under!

Finn mer informasjon og oppskrifter på www.fjolstilfjellsstrikk.no

Finn mer informasjon og oppskrifter på www.fjolstilfjellsstrikk.no

Kontakt

Jacob Aallsgate 59, 0364 Oslo +47 4800 3333 post@stigogstein.no Org: 979 703 384

Send oss en melding

4 + 1 =

Free WordPress Themes, Free Android Games